Shen Body Balance Vuren

 

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor de Body release en/of Breathwork sessies.

 

Bevestiging inschrijfformulier

Bedankt voor je inschrijving voor de Body Release en /of Breathwork sessie.

Je ontvangt zsm een betaalverzoek. Zodra wij de betaling hebben ontvangen bent je definitief ingeschreven.
Er is geen restitutie op lesgeld mogelijk. Betalingen worden onder geen enkele reden terug betaald hiermee ga je akkoord zodra je betaling binnen is.
Uitzonderingen: mocht de sessie niet door kunnen gaan door prive omstandigheden, dan behouden wij ons recht om de sessie naar een andere datum te verplaatsen.

Liefs Gretha en Ellen

Adres:
Trainingscentrum Intentie IS Essentie
Weverstraat 1
4204 CA  Gorinchem

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Toegankelijk voor mindervalide.

Bekijk hieronder de routebeschrijving.

BEREIKBAARHEID Met de auto

Vanuit Rotterdam
Neem op de A16 de afslag richting Gorinchem, na 1,6 km neemt u de afslag A15 richting Gorinchem, u houdt links aan. Na 25 km neemt u afslag 27, richting Gorinchem. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf (Driemanschapslaan). Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

Vanuit Tiel
Neem op de A15 afslag naar de Banneweg/ N216 richting Gorinchem. Na 1,6 kilometer neemt u afslag 27 richting Gorinchem, op de rotonde neemt u de 2e afslag richting Gorinchem. Bij de 2e stoplichten slaat u rechtsaf richting Driemanschapslaan. Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

Vanuit Utrecht
Neem op de A2 de afslag naar de A27 richting Gorinchem. Na 20 kilometer neemt u de afslag N216 richting Gorinchem, op de rotonde neemt u de 2e afslag richting Gorinchem. Bij de 2estoplichten slaat u rechtsaf richting Driemanschapslaan. Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

Vanuit Breda
Neem op de A27 afslag 24 richting Avelingen. Op de rotonde neemt u de 1e afslag, richting Gorinchem. Na 1,6 kilometer neemt u de 3e afslag op de rotonde. Na 190 meter neemt u de 3eafslag (stadhuis rechts van u). Bij de stoplichten slaat u links af (Vroedschapsstraat). Na 400 meter slaat u links af (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.