Shen Body Balance Vuren

 

Body release & Breathwork sessie

 

De sessie van zaterdag 24 juni 2023 is vanwege familieomstandigheden geannuleerd

 

 

Wat leuk dat je interesse hebt voor de Body release (Flow Inn) en/of Breathwork sessies.

 

Onderstaande datums zijn Body release / Breathwork sessies 

Zaterdag 24 juni 2023 van 10:00 tot 15:30
Vanwege familieomstandigheden geannuleerd

Thema : spanning & emotie ontladen
en klankbeleving

Kosten 85 euro
Plaats voor max 12 personen

Body release

Dit is een manier om stress en spanning uit je lichaam te rillen
We starten met een aantal oefeningen die onze psoas spier activeren. Op het moment dat deze spier geactiveerd is en in trilling is gekomen, neemt je lichaam het over en gaat dan op zoek naar waar er spanning mag worden losgelaten

 

Breathwork De actief verbonden ademhaling

Je gaat de kracht van je eigen ademhaling ervaren door de actief verbonden ademhaling.

De actief verbonden ademhaling is een ademtechniek waarbij je via een geopende mond 2/3 inademt en 1/3 uit, zonder pauze als een golfbeweging.
Door middel van de verbonden ademhaling, leer je weer door alle delen van je ademhalingsstelsel te ademen. Dus door je buik, je middenrif en je borst. Zo kom je dieper in je lichaam waardoor vastgezette/oude/weggestopte emoties, waar je zowel fysiek als mentaal last van kan hebben, weer kunnen stromen en daardoor ook helen. Meer info over de actieve verbonden adem

Breathwork- Rust in lichaam & geest

Dit is een rustige ademsessie waarbij we een aantal ademtechnieken in 1 sessie plaatsen.
Door deze technieken kom je heel diep in ontspanning.
De sessie begint met het scannen van je lichaam. Dan gaan we over naar de verschillende ademtechnieken. Deze technieken worden uitgelegd voor de sessie begint.

Voor wie?

  • Als je last hebt van( chronische) hyperventilatie.
  • Altijd “aan” staat.
  • Je ademhaling heel hoog zit.
  • Je niet goed naar je buik kan ademen.
  • Last hebt van ( chronische) stress
  • Als je gewoon eens echt wil ontspannen.

Inschrijfformulier

Aantal

15 + 11 =

Wil jij ook weer een gezond leven? Minder stress, geen hoge ademhaling meer of hyperventilatie. Vrij van die weggedrukte, oude, vastgezette emoties waardoor je je ziek, gevangen of down voelt?
Wil jij ook eens alle spanning loslaten en bewuster leren ademen?
Vul dan bovenstaand inschrijfformulier in.

Na je inschrijving ontvang je een betaalverzoek. Zodra we dit hebben ontvangen krijg je een email met verdere informatie.

Er is geen restitutie op lesgeld mogelijk. Betalingen worden onder geen enkele reden terug betaald hiermee ga je accoord zodra je betaling binnen is.
Uitzonderingen: mocht de sessie niet door kunnen gaan door prive omstandigheden, dan behouden wij ons recht om de sessie naar een andere datum te verplaatsen.

Er zijn een aantal contra indicaties voor de sessies:
psychose, ernstige hartklachten, epilepsie, zwangerschap.

WORD JE BEWUST VAN JE ADEM

ADEM IS LEVEN

Reviews

Geweldige Duo ademsessie gehad!

Rated 5,0 out of 5
12 juni 2023

Dit was voor ons beide de eerste keer,

Het heeft veel losgemaakt, zowel in gebeurtenissen in de relatie als individueel heeft het veel met ons gedaan. Sommige emoties hebben een plek gekregen waar andere emoties weer wat in het licht hebben gebracht.

Wat het ook speciaal maakte was dat ik met mijn vriend ook erna kon bespreken wat er door ons heen ging.

Wij kijken al uit naar de volgende ademsessie!!!

Tasha

Ademtocht naar de vrijheid

Rated 5,0 out of 5
19 mei 2023

Heerlijke ademsessie gehad bij Gretha en Ellen. Dit was de tweede keer en weer een stuk intenser dan de vorige keer. Onder goede begeleiding en in een veilige sessie kom je tot prachtige inzichten en kan je loslaten wat je niet meer dient. Een aanrader dus!

Annemiek

6e sessie en elke keer nieuwe ervaringen

Rated 5,0 out of 5
5 maart 2023

Ik kom steeds dichter bij mijn emoties, stukje bij beetje laat ik oud zeer los en nu voor het eerst na drie dagen een Detox er van gehad. je voelt je elke keer als herboren en een aanbeveling waard.

Lieve Gretha en Ellen, dank je voor deze fijne dag en tot sessie zeven.

Trudy

Mooie ervaring!

Rated 5,0 out of 5
1 maart 2023

Fijne verbonden ademsessie gehad bij Gretha en Ellen. Zij zorgen voor een prettige, veilige sfeer, waardoor je je volledig kan overgeven aan wat zich aandient. De dames zijn lekker nuchter, wat humor op zijn tijd en heel deskundig. De combinatie van body release en de verbonden ademhaling was fijn. Gewoon een goede investering in jezelf. Voor mij voor herhaling vatbaar.

Claudia

Ben je klaar met vastzittende emoties dan is deze ademhalings sessie erg aan te bevelen

Rated 5,0 out of 5
28 februari 2023

Bij mij gingen alle remmingen weg, kon veel opgekropte, heel diep weggestopte emotie loslaten door onwillekeurige geluiden, beweging en trilling van het lichaam. Er was ruimte voelbaar in de groep, want bij de meeste kwam er veel los een ervaring om nooit te vergeten. Gretha en Ellen konden dit samen bewerkstelligen, vullen elkaar heel goed aan. Veel energie ervan gekregen en daarna super geslapen.

Dank voor Gretha en Ellen en zeker voor herhaling vatbaar

Rianca

Adres:
Trainingscentrum Intentie IS Essentie
Weverstraat 1
4204 CA  Gorinchem

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Toegankelijk voor mindervalide.

Bekijk hieronder de routebeschrijving.

BEREIKBAARHEID Met de auto

Vanuit Rotterdam
Neem op de A16 de afslag richting Gorinchem, na 1,6 km neemt u de afslag A15 richting Gorinchem, u houdt links aan. Na 25 km neemt u afslag 27, richting Gorinchem. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf (Driemanschapslaan). Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

Vanuit Tiel
Neem op de A15 afslag naar de Banneweg/ N216 richting Gorinchem. Na 1,6 kilometer neemt u afslag 27 richting Gorinchem, op de rotonde neemt u de 2e afslag richting Gorinchem. Bij de 2e stoplichten slaat u rechtsaf richting Driemanschapslaan. Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

Vanuit Utrecht
Neem op de A2 de afslag naar de A27 richting Gorinchem. Na 20 kilometer neemt u de afslag N216 richting Gorinchem, op de rotonde neemt u de 2e afslag richting Gorinchem. Bij de 2estoplichten slaat u rechtsaf richting Driemanschapslaan. Na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf richting Snijderstraat (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.

Vanuit Breda
Neem op de A27 afslag 24 richting Avelingen. Op de rotonde neemt u de 1e afslag, richting Gorinchem. Na 1,6 kilometer neemt u de 3e afslag op de rotonde. Na 190 meter neemt u de 3eafslag (stadhuis rechts van u). Bij de stoplichten slaat u links af (Vroedschapsstraat). Na 400 meter slaat u links af (bij een kromming in de weg). Sla na 140 meter linksaf en dan direct rechts de parkeerplaats op (munterflat). De ingang van “intentie IS essentie” bevindt zich rechtsonder in de flat (rode deur). Gebruikt u de bovenste bel om aan te bellen.