PROTOCOL CORONAPROTOCOL CORONA

PROTOCOL CORONAPROTOCOL CORONA

Geachte Cliënt,

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is, zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren:

 • Ik plan mijn afspraken zo, dat cliënten elkaar niet tegen hoeven komen.
 • Kom op tijd, dus niet te vroeg, maar ook niet te laat
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen.
 • Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stop uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarm met desinfecterende zeep
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals deurklinken, deurbel enz schoongemaakt.
 • Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik u een aantal vragen (Triage), waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.
 • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met mij op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
 • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken. ( uitzonderingen daargelaten)
 • Aangezien de futon waarop ik shiatsu geef niet is uit te wassen, wil ik u vragen als u een shiatsu behandeling heeft afgesproken om 2 hele grote badlakens mee te nemen (gewassen op 60 graden), zodat ik de hele mat kan bedekken.

Met vriendelijke groet,
Uw therapeut