Shen Body Balance Vuren

 

Ademcirkels 

 

Een ademcirkel is een groepsactiviteit waarbij deelnemers samen komen om bewust ademwerk te beoefenen. Het is een veilige en ondersteunende omgeving waarbij mensen zich kunnen openstellen, dieper kunnen duiken in hun ademhaling en daar de voordelen van kunnen ervaren.

Tijdens de ademcirkel werken we met de actief verbonden adem of met de vijf Gears. Soms starten we eerst met een body release.

Vooraf aan iedere sessie beginnen we met een korte uitleg. Voor we starten met de actief verbonden adem of de vijf Gears zullen we ook de intentie bespreken. Dit is een korte positieve zin die we in de tegenwoordige tijd plaatsen.

Tijdens de actief verbonden adem, de vijf Gears of de Body release, zullen de deelnemers verschillende ervaringen hebben, zoals bv gevoelens van diepe ontspanning, emotionele loslating, lichamelijke sensaties en inzichten. De sessies kunnen krachtige en transformerende ervaringen zijn die je helpen om oude patronen los te laten en zich weer meer verbonden te voelen met zichzelf en anderen.

Na afloop van de sessies hebben we de tijd om te reflecteren en ervaringen te delen ( als je dat wil)
Voordat iedereen weer naar huis gaat eindigen we met nog een ademtechniek. Dit is de Boxbreating
Bij deze techniek adem je 4 tellen in, houd je je adem 4 tellen vast, dan adem je 4 tellen uit en houd je hem weer 4 tellen vast. Zo ga je rustig en kalm, maar wel geconcentreerd en met focus weer naar huis.

Deze ademcirkels kan je regelmatig bijwonen als een doorlopende oefening of als een eenmalige gelegenheid.
Mocht je het niet fijn vinden in een groep dan is er altijd de mogelijkheid om een 1 op 1 sessie te boeken bij mij in de praktijk.

Het is ook mogelijk om een sessie aan te vragen voor meerdere personen. Dan plannen we een datum en een locatie in overleg. Dit is wel met minimaal 8 deelnemers

Ik geef deze sessies samen met mijn collega Ellen Jonkman van Three sisters breathcoach of met mijn zoon Nick van Wilgen.

Ademcirkels op:

vrijdag 22 maart
woensdag 10 april
Donderdag 23 mei

Ademcirkel Vuren Shen Body Balance
 • Restitutie inschrijving ademcirkels
  Na het voltooien van je inschrijving ontvang je een verzoek om te betalen.

  Met het betalen van het lesgeld, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.
  Zijn er persoonlijke omstandigheden, waardoor je verhinderd bent om de sessie bij te wonen en je annuleert minimaal 14 dagen voorafgaand aan de datum van de sessie, ontvang je 50% van het lesgeld retour. Voor annuleringen binnen 14 dagen geldt dat we geen restitutie mogelijk is.

  Niet doorgang vinden van de ademcirkel.
  Mocht er sprake zijn van omstandigheden, waardoor de sessie niet kan plaatsvinden, behouden wij het recht voor om de sessie naar een andere datum te verplaatsen. In dat geval neem ik contact met je op of de nieuwe datum jou ook schikt, anders wordt het lesgeld binnen 14 dagen aan je overgemaakt.

  Het is belangrijk om de exacte voorwaarden zorgvuldig door te lezen en te begrijpen voor je akkoord gaat met de betaling.
  Als je vragen hebt over deze voorwaarden, kun je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen.