Shen Body Balance Vuren

 

Natuurgeneeskundige massage

De natuurgeneeskundige massage is een vorm van massage die als ontspanningsmassage gegeven kan worden, maar ook als deelmassage bij bv rugklachten. De massage wordt gegeven op een massagetafel met behulp van etherische oliën.
Je ontvangt in de massages verschillende technieken zoals bindweefsel technieken, Cupping, moxa en acupressuur.

Een massage kan je helpen om klachten van bv nek schouders en onderrug te verminderen, om weer even tot jezelf komen, al je je bv gestrest en gespannen voelt, of gewoon om even heerlijk te ontspannen. De focus wordt nl gelegd op het kalmeren van het zenuwstelsel en het loslaten van spanning in de spieren.

Spanning en stress kosten je lichaam heel veel energie. Door de ontspannende werking van de massage krijg je juist weer energie en wordt het hormoon oxytocine aangemaakt. Dit hormoon bevordert het ontspannen van de spieren en brengt uw bloeddruk en hartslag omlaag. Ook zorgt dit hormoon ervoor dat u sneller herstelt na een medische behandeling en het draagt bij tot verminderen van angst en depressies.
Ik vind het belangrijk om aandacht en respect te hebben voor mijn cliënt. Het geeft je vertrouwen in wat je nodig heeft om volledig te kunnen ontspannen.
Je ervaart wat de kracht van de aanraking met je lichaam doet.

Alle massages wordt gegeven volgens de vijf natuur gerichte principes.