Shen Body Balance Vuren

 

Geweldige Duo ademsessie gehad!

12 juni 2023

Dit was voor ons beide de eerste keer,

Het heeft veel losgemaakt, zowel in gebeurtenissen in de relatie als individueel heeft het veel met ons gedaan. Sommige emoties hebben een plek gekregen waar andere emoties weer wat in het licht hebben gebracht.

Wat het ook speciaal maakte was dat ik met mijn vriend ook erna kon bespreken wat er door ons heen ging.

Wij kijken al uit naar de volgende ademsessie!!!

Tasha

Ademtocht naar de vrijheid

19 mei 2023

Heerlijke ademsessie gehad bij Gretha en Ellen. Dit was de tweede keer en weer een stuk intenser dan de vorige keer. Onder goede begeleiding en in een veilige sessie kom je tot prachtige inzichten en kan je loslaten wat je niet meer dient. Een aanrader dus!

Annemiek

6e sessie en elke keer nieuwe ervaringen

5 maart 2023

Ik kom steeds dichter bij mijn emoties, stukje bij beetje laat ik oud zeer los en nu voor het eerst na drie dagen een Detox er van gehad. je voelt je elke keer als herboren en een aanbeveling waard.

Lieve Gretha en Ellen, dank je voor deze fijne dag en tot sessie zeven.

Trudy

Mooie ervaring!

1 maart 2023

Fijne verbonden ademsessie gehad bij Gretha en Ellen. Zij zorgen voor een prettige, veilige sfeer, waardoor je je volledig kan overgeven aan wat zich aandient. De dames zijn lekker nuchter, wat humor op zijn tijd en heel deskundig. De combinatie van body release en de verbonden ademhaling was fijn. Gewoon een goede investering in jezelf. Voor mij voor herhaling vatbaar.

Claudia

Ben je klaar met vastzittende emoties dan is deze ademhalings sessie erg aan te bevelen

28 februari 2023

Bij mij gingen alle remmingen weg, kon veel opgekropte, heel diep weggestopte emotie loslaten door onwillekeurige geluiden, beweging en trilling van het lichaam. Er was ruimte voelbaar in de groep, want bij de meeste kwam er veel los een ervaring om nooit te vergeten. Gretha en Ellen konden dit samen bewerkstelligen, vullen elkaar heel goed aan. Veel energie ervan gekregen en daarna super geslapen.

Dank voor Gretha en Ellen en zeker voor herhaling vatbaar

Rianca

Fantastische ervaring

26 februari 2023

Ik wist niet echt wat ik kon verwachten, maar had goede verhalen gehoord. Ik vond het een waardevolle sessie! Volgende maand staat er weer één op de planning, dat zegt al genoeg denk ik. Niet twijfelen, gewoon doen! Je bent het waard.

Miranda

Twijfel is niet nodig, gewoon eens proberen!

26 februari 2023

Dit heb je altijd al eens willen doen. kijk uit want t werkt bijna verslavend…

Vandaag supersessie gehad, geweldige energie en fijne groep.

Gretha en Ellen, heel erg bedankt

IvdH

Geweldige ademsessie!

16 februari 2023

Vanmiddag mijn 3e “Breathwork De actief verbonden ademhaling” sessie gedaan. Wat een geweldige ervaring! Heel bijzonder wat er allemaal in je lichaam gebeurd. Ik voel duidelijke veranderingen sinds ik hier mee begonnen ben. Dank je wel lieve Gretha voor deze mooie reis naar binnen toe, kuzzzzzzzz

Jeannette Kiep

top

14 januari 2023

Was weer een fijne ademsessie!

Louise