Shen Body Balance Vuren

Huisregels

 

 • Bij medische klachten is het verstandig vooraf een arts of therapeut te raadplegen.
  Indien je onder behandeling bent van een specialist of je gebruikt medicijnen kunnen wij je vragen om te overleggen met je arts of de behandeling toegepast mag worden.
 • Indien je informatie over eventuele ziektes, klachten e.d. achterhoudt, kun je ons niet verantwoordelijk stellen voor de gevolgen of resultaten tijdens of na de behandeling.
 • In verband met hygiëne, stellen wij het op prijs dat je vlak voor de behandeling gedoucht bent. Dit is niet alleen prettiger voor de behandelaar, maar ook voor jezelf.
 • De behandelingen dienen contant of per betaalverzoek betaald te worden.
 • Gemaakte afspraken kan je minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.Voor de breathworksessies geldt: Na inschrijving en betaling is geen restitutie mogelijk.

  Restitutie inschrijving ademcirkels
  Na het voltooien van je inschrijving ontvang je een verzoek om te betalen.
  Met het betalen van het lesgeld, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.
  Zijn er persoonlijke omstandigheden, waardoor je verhinderd bent om de sessie bij te wonen en je annuleert minimaal 14 dagen voorafgaand aan de datum van de sessie, ontvang je 50% van het lesgeld retour. Voor annuleringen binnen 14 dagen geldt dat we geen restitutie mogelijk is.

  Niet doorgang vinden van de ademcirkel.
  Mocht er sprake zijn van omstandigheden, waardoor de sessie niet kan plaatsvinden, behouden wij het recht voor om de sessie naar een andere datum te verplaatsen. In dat geval neem ik contact met je op of de nieuwe datum jou ook schikt, anders wordt het lesgeld binnen 14 dagen aan je overgemaakt.

  Het is belangrijk om de exacte voorwaarden zorgvuldig door te lezen en te begrijpen voor je akkoord gaat met de betaling.
  Als je vragen hebt over deze voorwaarden, kun je natuurlijk altijd even contact met mij opnemen.

 • Shen body balance is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
 • Tijdens alle behandelingen is het prettig als je je mobiele telefoon uitschakelt.
 • Voor de eerste behandeling wordt een anamnese afgenomen.
 • Al je persoonlijke en medische gegevens worden nooit zonder toestemming verstrekt aan derden.